HR | IT | EN

EU veliki i infrastrukturni projekti – prijave na radionicu

 • EU veliki i infrastrukturni projekti je sljedeća radionica serije „EU LAB – Europski laboratorij – priprema i upravljanje EU projektima“ koja će se održati 26. listopada 2015. u Centru za EU i međunarodnu suradnju u Balama (Kaštel 1, II. kat) s početkom u 9 sati (registracija sudionika u 8:30 sati)

  Radionica će približiti tematiku infrastrukturnih projekata i potrebne dokumentacije za iste te će se dotaknuti teme „MAJOR“ projekata.

  Radionica je kao i sve prijašnje besplatna za sve sudionike, a prijava je obvezna zbog ograničenog broja sudionika te prijave se zaprimaju najkasnije do 24. listopada 2015. Prijaviti se možete ispunjavanjem on line obrasca na liku: PRIJAVNI OBRAZAC.

  Osobe koje ispune prijavni obrazac smatraju se prijavljenima (prijavljene se moli za pravovremenu obavijest u slučaju spriječenosti dolaska na radionicu na e-mail antonija.babic@istra-istria.hr). Nakon popunjenosti slobodnih mjesta prijave neće biti moguće putem online prijavnog obrasca.

  Sve radionice serije „EU LAB – Europski laboratorij – priprema i upravljanje EU projektima“ održavaju se u sklopu projekta AdriGov, financiranog iz programa IPA Jadranske prekogranične suradnje.

  Datoteke vezane uz novost
 • http://www.istra-europa.eu/uploads/files/Program_EU_veliki_i_infrastrukturni_projekti.pdf
 • 21.10.2015.