HR | IT | EN

Europa za građane 2014-2020 – poziv na radionicu

 • Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske u suradnji s Istarskom zakladom za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva organizira Radionicu za umrežavanje i izradu projektnih prijedloga za idući rok (1. ožujka 2016. godine) u sklopu programa Europa za građane 2014-2020.

  Program Europa za građane 2014-2020 promiče aktivno europsko građanstvo te jačanje svih oblika građanske participacije, a namijenjen je jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave i neprofitnim organizacijama (organizacije civilnoga društva, obrazovne, kulturne i istraživačke institucije).

  Program je podijeljen u dvije cjeline: 1. Europsko sjećanje i 2. Demokratski angažman i građansko sudjelovanje koja se sastoji od tri mjere – Bratimljenje gradova, Umrežavanje gradova i Projekti civilnoga društva.

  Radionica će se održati u četvrtak, 14. siječnja 2016. godine s početkom u 9 sati, u Puli, u Dnevnom boravku Društvenog centra Rojc, Gajeva 3.

  Tijekom radionice predstavit ćemo strukturu i sve mogućnosti financiranja sredstvima iz Programa te također čuti direktna iskustva iz primjera dobre prakse. Drugi dio dana bit će namijenjem međusobnom umrežavanju sudionika/ca i osmišljavanju zajedničkih projektnih prijedloga, koje ćemo kasnije svi zajedno komentirati i dati eventualne sugestije za poboljšanje u cilju prilagodbe prioritetima Programa.

  Molimo Vas da prijavite sudjelovanje isključivo putem Google prijavnice najkasnije do ponedjeljka, 11. siječnja 2016. godine!

  Program radionice možete pronaći u nastavku:

  Datoteke vezane uz novost
 • http://www.istra-europa.eu/uploads/files/Program_Europa_za_građane_Pula.pdf
 • 04.01.2016.