HR | IT | EN

Natječaj Saveza Alpe-Jadran za sufinanciranje projekata

  • Savez Alpe-Jadran (Alps Adriatic Alliance) je objavio natječaj za sufinanciranje projekata iz zajedničkog proračuna Saveza. Moguće je financirati projekte koji se provode na području svih članica Saveza pa tako i Istarske županije. Isto tako, moguće je sufinanciranje pripreme projekata za kandidiranje za financijska sredstva iz drugih izvora Europske unije.

    Savez Alpe-Jadran ima tematske koordinacijske točke (TCP) koje pokrivaju 14 područja. Projekti koji se prijavljuju za financiranje mogu pokrivati bilo koju od tih 14 tema odnosno područja, a to su: cjeloživotno učenje; energija i okoliš; Europa; gospodarstvo; inkluzija; kultura; mobilnost; poljoprivreda i etnička baština; ravnopravnost spolova; sport; turizam; visoko obrazovanje; zaštita od elementarnih nepogoda i zdravstvo.

    Više informacija i Prijavni obrazac možete naći na: www.alps-adriatic-alliance.org

    Prijavni obrazac potrebno je ispuniti podacima o projektu na engleskom jeziku, te ga poslati resornoj koordinacijskoj točki do 31. ožujka .godine. Popis i kontakti koordinacijskih točaka dostupni su na: www.alps-adriatic-alliance.org/organization-and-addresses/thematic-coordination-points/ kao i u prijavnom obrascu. Odluku o odabiru projekata za financiranje donosi Upravni odbor Saveza Alpe-Jadran.

    01.03.2016.