HR | IT | EN

Otvorenje 25. izdanja Sajma knjige u Puli

  • U Puli je 5. prosinca u Domu hrvatskih branitelja otvoreno jubilarno 25. izdanje Sajma knjige u Istri. Otvorenju su, u sklopu projekta Europe Direct Informacijski centar (EDIC) Pula-Pola, prisustvovale i predstavnice Upravnog odjela za međunarodnu suradnju i europske poslove Istarske županije, gdje su putem prigodnog info pulta sudjelovale u informiranju posjetitelja o funkcioniranju Europske unije, pravima njezinih građana i financiranju iz fondova EU te dijelile prigodne informativne materijale i publikacije.

    U radu Informacijskog centra EDIC Pula-Pola sudjeluju djelatnici Grada Pule, Istarske županije, Istarske razvojne agencije d.o.o., Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva te Agencije za ruralni razvoj Istre d.o.o., a cilj mu je pružanje informacija o politikama i pravima građana Europske unije te poticati građane da aktivno sudjeluju u razmjeni stajališta vezanih uz EU politike te promovirati vrijednosti Europske unije.

    Ovogodišnje „obljetničko“ izdanje sajma iznimno je bogato programom i sadržajem, a posvećeno je temi „Gradovi u tijeku“. Sajam će trajati od 5. do 15. prosinca, te se može posjetiti svakodnevno od 9:00 do 21:00 h.

    06.12.2019.