HR | IT | EN

Poziv na Dijalog s građanima s potpredsjednicom Europske komisije Viviane Reding u Trstu

 • Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj organizira Dijalog s građanima s potpredsjednicom Europske komisije Viviane Reding, koji će se održati u ponedjeljak 16. rujna 2013. u Trstu. U suradnji s Predstavništvom Europske komisije u Hrvatskoj, Istarska županija organizira putovanje u Trst i sudjelovanje građana s područja Istre.

  Potpredsjednica Europske komisije biti će na raspolaganju za pitanja i mišljenja građana o EU, europskom državljanstvu, te će poslušati njihove prijedloge kako poboljšati život Europljana. Govorit će o reformama koje su potrebne za poboljšanje života građana EU. Dijalog s građanima u Trstu je jedan od događaja koji se odvija u okviru Europske godine građana 2013., a sudjelovat će državljani Italije, Slovenije, Austrije i Hrvatske.

  Konferencija će se od 14.30 do 17 sati održati u Kongresnom centru u Trstu na adresi Molo Bersaglieri 3. Osiguran je simultani prijevod na hrvatski, talijanski, slovenski i njemački jezik. Za sudionike s područja Istarske županije osiguran je besplatan autobus iz Pule.

  Zainteresirani građani mogu se prijaviti na e-mail adresu: ana.simic@istra-europa.eu. Molimo da prijave pošaljete što prije jer će se one zaprimati do ispunjenja 50 mjesta u autobusu.

  Više na: http://ec.europa.eu/croatia/events/20130916_hr.htm

  28.08.2013.