HR | IT | EN

Poziv na Info radionicu „Mogućnosti zapošljavanja u Europskoj uniji“

 • U sklopu obilježavanja Europskog tjedna 2015., Istarska županija u suradnji s Informacijskim centrom Europe Direct Pula-Pola organizira Info radionicu „Mogućnosti zapošljavanja u Europskoj uniji“ koja će se održati 6. svibnja 2015. godine u dvorani Pula na Fakultetu ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" u Puli s početkom u 12 sati.

  Na Info radionici će ministar rada i mirovinskog sustava prof.dr.sc. Mirando Mrsić predstaviti Garanciju za mlade te plan implementacije, shemu financiranja i mogućnosti koje Garancija nudi mladima i nezaposlenima u Republici Hrvatskoj. EURES savjetnik Željko Marković približiti će sudionicima radionice Europsku mrežu poslova EURES, mogućnosti života i rada na području Europskog gospodarskog prostora i Švicarske, EURES portal, mrežu EURES kontakata, Europske dane poslova, te ostale korisne informacije. Europski ured za odabir osoblja EPSO, postupak zapošljavanja u institucijama EU-a, vrste traženih radnih mjesta, postupak i kriterije odabira kandidata i natječajnu proceduru okupljenima će predstaviti Tina Krznarić, ambasadorica EU karijera.

  Cilj radionice je informiranje nezaposlenih, mladih, studenata, poduzetnika i drugih zainteresiranih građana s područja Istarske županije o mogućnostima zapošljavanja u institucijama EU i u drugim državama članicama.

  U privitku se nalazi program radionice.

  Datoteke vezane uz novost
 • http://www.istra-europa.eu/uploads/files/PROGRAM_06.05.-_Mogućnosti_zapošljavanja_u_EU.pdf
 • 30.04.2015.