HR | IT | EN

Poziv na informativnu radionicu za natječaj „Povećanje gospodarske aktivnosti i konkurentnosti MSP”

Upravni odjel za međunarodnu suradnju i europske poslove Istarske županije organizira informativnu radionicu za natječaj „Povećanje gospodarske aktivnosti i konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva“, koja će se održati u ponedjeljak, 27. siječnja 2014. u Balama, u prostorima Centra za EU i međunarodnu suradnju u Kaštelu „Bembo“ na adresi Kaštel 1 (II kat) s početkom u 10 sati.

Predviđeno trajanje radionice je 3 sata, a namijenjena je malim i srednjim poduzetnicima s područja Istarske županije. Potencijalni podnositelji dobit će informacije o samom natječaju i natječajnoj proceduri.

Natječaj se odvija u sklopu Operativnog programa za regionalnu konkurentnost 2007.-2013. koji je usmjeren ka poboljšanju konkurentnosti u Hrvatskoj, kako na nacionalnoj tako i na regionalnoj razini, a financira se iz Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR) i Državnog proračuna Republike Hrvatske. U sklopu Operativnog programa, Prioritetne osi 2 – Mjere 2.1. Razvoj poslovne klime i konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva (MSP) za koju je nadležno Ministarstvo poduzetništva objavljen je Program dodjele državnih potpora za povećanje gospodarske aktivnosti i konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva kao preduvjet za objavu Javnog poziva, te Javni poziv na dostavu projektnih prijava „Povećanje gospodarske aktivnosti i konkurentnosti malih i srednjih poduzeća“.

Ova radionica odvija se u sklopu EU projekta AdriGov (Adriatic Governance Operational Plan) kojeg provodi Istarska županija, Upravni odjel za međunarodnu suradnju i europske poslove, a sufinanciran je iz programa prekogranične suradnje IPA Adriatic.

Obavezna je prijava na radionicu, a prijave se zaprimaju do 24.siječnja 2014. do 15 sati na e-mail: antonija.babic@istra-istria.hr.

20.01.2014.