HR | IT | EN

Poziv na radionicu “EU projekti u sektorima turizma i kulture”

 • III. radionica serije „EU LAB – Europski laboratorij – priprema i upravljanje EU projektima“. održati će se 23. listopada 2015. u Centru za EU i međunarodnu suradnju u Balama (Kaštel 1, II. kat) s početkom u 9 sati (registracija sudionika u 8:30 sati)

  Radionica EU projekti u sektorima turizma i kulture održati će Andrea Vugrinović iz tvrtke Superna d.o.o.

  Na radionici će biti prikazane specifičnosti EU projekata u turizmu i kulturi, mogućnosti financiranja kroz različite izvore i natječaji u tijeku.

  Radionica je besplatna za sve sudionike, a prijava je obvezna zbog ograničenog broja sudionika te prijave se zaprimaju najkasnije do 21. listopada 2015. Prijaviti se možete ispunjavanjem on line obrasca na liku: PRIJAVNI OBRAZAC.

  U četvrtak, 22. listopada prijavljeni će dobiti potvrdu prijave na radionicu.

  Ukoliko bude zaprimljen veći broj prijava od slobodnih mjesta, biti će odabrane osobe prema području interesa, ovisno o instituciji i eventualnom opisu posla i motivaciji (navesti u napomeni na prijavnom obrascu ako se smatra da je potrebno).

  Sve radionice serije „EU LAB – Europski laboratorij – priprema i upravljanje EU projektima“ održavaju se u sklopu projekta AdriGov, financiranog iz programa IPA Jadranske prekogranične suradnje.

  Datoteke vezane uz novost
 • http://www.istra-europa.eu/uploads/files/Program_III_-_EU_projekti_-_turizam_kultura.pdf
 • 16.10.2015.