HR | IT | EN

Poziv na radionicu EU projekti u sektoru poljoprivrede i ruralnog razvoja

 • Posljednja radionica serije edukacija „EU LAB – Europski laboratorij – priprema i upravljanje EU projektima“ na temu EU projekata u sektoru poljoprivrede i ruralnog razvoja održati će se 5. i 6. studenog u Centru za EU i međunarodnu suradnju u Balama (Kaštel 1, II. kat) s početkom u 9 sati.

  Radionica je koncipirana na način da se prvoga dana (5. studeni 2015.) obrade sadržaji koji se tiču javnog sektora, dok je drugi dan (6. studeni 2015.) previđen za privatni sektor.

  Radionica je kao i sve prijašnje besplatna za sve sudionike, a prijava je obvezna zbog ograničenog broja sudionika i organizacijskih potreba, a prijave se zaprimaju najkasnije do 4. studenog 2015. (do 12 sati). Prijaviti se možete ispunjavanjem on line obrasca na liku: Prijavni obrazac.

  Osobe koje ispune prijavni obrazac smatraju se prijavljenima (prijavljene se moli za pravovremenu obavijest u slučaju spriječenosti dolaska na radionicu na e-mail antonija.babic@istra-istria.hr).

  Nakon popunjenosti slobodnih mjesta prijave neće biti moguće putem online prijavnog obrasca.

  Sve radionice serije „EU LAB – Europski laboratorij – priprema i upravljanje EU projektima“ održavaju se u sklopu projekta AdriGov, financiranog iz programa IPA Jadranske prekogranične suradnje.

  Datoteke vezane uz novost
 • http://www.istra-europa.eu/uploads/files/Program-_VI._radionica_EU_projekti_u_sektoru_poljoprivrede_i_ruralnog_razvoja.pdf
 • 30.10.2015.