HR | IT | EN

Predavanje „Budućnost Europe i izazovi Europske unije“ okupilo brojne učenike i studente

  • Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj u suradnji s Sveučilištem Jurja Dobrile, FET "Dr. Mijo Mirković", Gradom Pula-Pola i Europe Direct Informacijskim centrom Pula-Pola organiziralo je 11. prosinca 2017. predavanje na temu "Budućnost Europe i izazovi Europske unije" namijenjeno učenicima srednjih škola i studentima Fakulteta ekonomije i turizma „dr. Mijo Mirković“, kao i zainteresiranoj javnosti. Predavanje se održalo u velikoj dvorani „Istra“ Sveučilišta Jurja Dobrile, FET "Dr. Mijo Mirković" u Puli.

    Predavanje je održala Mirella Rašić, zamjenica voditelja Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj, a pozdravne govore održali su i zamjenica gradonačelnika Grada Pule-Pola, Elena Puh Belci i dekan pulskog Fakulteta ekonomije i turizma Dr. Mijo Mirković, Robert Zenzerović.

    Učenici pulskih srednjih škola, njihovi profesori te studenti Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“, u velikom su broju i sa zanimanjem pratili inspirativno predavanje na kraju kojeg su diskutirali s gđom. Rašić o budućnosti Europske unije, brojnim prilikama, ali i izazovima s kojima se trenutno EU suočava.

    12.12.2017.