HR | IT | EN

Predstavljanje Istre na Sajmu turizma u Bruxellesu

  • U prijestolnici Europske unije, na briselskom velesajmu, danas, 10. veljače u tijeku je posljednji dan Sajma turizma 2014. na kojemu su među mnogobrojnim europskim i svjetskim destinacijama, u sklopu hrvatske ponude, predstavljena istarska odredišta te njihove vrijednosti i posebitosti. Predstavljajući trećinu hrvatskog turizma, Istra je i ove godine privukla veliki broj posjetitelja kojima je, uz turizam, prezentirana i istarska baština, tradicija, gastronomija, te novi aranžmani za predstojeću sezonu.

    Tijekom sajma, u više je navrata istaknuto kako je Istra dosegla razinu prepoznatljivosti koja može konkurirati ne samo na europskoj već i na svjetskoj razini, a njena je turistička ponuda uvrštena u čuvenim međunarodnim vodičima.

    Sajam turizma u Bruxellesu ima tradiciju održavanja već dugih 56 godina. Svake se godine na njemu predstavi oko 700-tinjak izlagača iz svih dijelova svijeta, a svojom prepoznatljivošću u prostorije velesajma privuče više od 100 tisuća zainteresiranih posjetitelja.

    10.02.2014.