HR | IT | EN

Prijave na radionicu – “EU projekti za MSP”

 • Radionica EU projekti za MSP je peta radionica serije edukacija „EU LAB – Europski laboratorij – priprema i upravljanje EU projektima“ koja će se održati 29. i 30. listopada 2015. u Centru za EU i međunarodnu suradnju u Balama (Kaštel 1, II. kat) s početkom u 9 sati (registracija sudionika u 8:30 sati).

  Na radionici će biti obrađene specifičnosti projekata za malo i srednje poduzetništvo te će detaljno po programima biti prikazani izvori financiranja i mogućnosti koje pojedini program pruža.

  Radionica je kao i sve prijašnje besplatna za sve sudionike, a prijava je obvezna zbog ograničenog broja sudionika i organizacijskih potreba, a prijave se zaprimaju najkasnije do 27. listopada 2015. Prijaviti se možete ispunjavanjem on line obrasca na liku: PRIJAVNI OBRAZAC.

  Osobe koje ispune prijavni obrazac smatraju se prijavljenima (prijavljene se moli za pravovremenu obavijest u slučaju spriječenosti dolaska na radionicu na e-mail antonija.babic@istra-istria.hr). Nakon popunjenosti slobodnih mjesta prijave neće biti moguće putem online prijavnog obrasca.

  Sve radionice serije „EU LAB – Europski laboratorij – priprema i upravljanje EU projektima“ održavaju se u sklopu projekta AdriGov, financiranog iz programa IPA Jadranske prekogranične suradnje.

  Datoteke vezane uz novost
 • http://www.istra-europa.eu/uploads/files/Program-_V._radionica_EU_projekti_za_MSP.pdf
 • 23.10.2015.