HR | IT | EN

Prijavite se na praktičnu trodnevnu edukaciju o upravljanju projektnim ciklusom u Puli

 • ALDA organizira jedinstvenu praktičnu edukaciju za one koji su zainteresirani za učenje i unaprjeđenje svojih vještina u upravljanju projektima.

  Edukacija ima za cilj unaprijediti vještine i znanja sudionika potrebnih za rad u različitim fazama upravljanja projektnim ciklusom. Ovaj pristup je zasnovan na upotrebi neformalne i praktične metodologije učenja, koje su ALDA-ini stručnjaci stekli tijekom svog petnaestogodišnjeg bogatog iskustva u tom području. Edukacija će se održati u Puli, od 6. do 8. srpnja 2016. godine, u organizaciji ALDA-e i u suradnji s Istarskom županijom.

  Tijekom tri intenzivna dana, sudionici će naučiti kako razviti projektni tim, pripremiti projekt, efikasno iskoristiti vrijeme, uspješno organizirati timski rad, voditi projekt i angažirati ljude, te kako doseći ciljanu skupinu i razviti alate za održivost projekta.

  Edukacija će obuhvatiti iskustva o tome kako rješavati tipične i atipične probleme koji mogu nastati u fazi pripreme projekta, na osnovu iskustva trenera koji će podijeliti ideje i znanja koji se inače ne mogu naučiti na klasičnim tečajevima o upravljanju projektima.

  Ukratko, trodnevna edukacija za odvažne projekt menadžere je pripremljena za početnike i sve one koji žele unaprijediti svoje vještine kroz vjete i znanja koje neće pružiti niti jedna druga edukacija.

  Cijena edukacije je 350 eura; minimalni broj sudionika mora biti dosegnut kako bi se edukacija i održala.

  Za više informacija, obratite se kontakt osobi:

  Anna Ditta - anna.ditta@aldaintranet.org ili na broj telefona +39 04 44 54 01 46.

  Korisni link: Ready? Steady? Go! Sign up for a practical 3-day training on project management in Pula, Croatia!

  Nemojte propustiti ovu odličnu i jedinstvenu priliku i prijavite se odmah!

  08.06.2016.