HR | IT | EN

Regionalni forum programa Europa za građane

  • U organizaciji Ureda za udruge Vlade RH, 18. studenog 2011. u Zagrebu, u hotelu International održat će se Regionalni forum programa Europa za građane. Europa za građane program je kojim se pruža financijska potpora projektima promicanja aktivnog europskog građanstva te promicanja tolerancije, solidarnosti i uzajamnog razumijevanja europskih građana.

    Regionalni forum zamišljen je kao susret nacionalnih kontakt točaka za program Europa za građane te predstavnika organizacija civilnog društva i jedinica lokalne i regionalne samouprave iz zemalja sudionica programa iz regije te zemalja koje će mu se uskoro pridružiti (Albanija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Mađarska, Makedonija, Slovenija, Srbija).

    Na događanju će biti predstavljeni rezultati i postignuća uspješno provedenih projekata programa Europa za građane te će se ujedno predstaviti i projektne ideje za potencijalna buduća partnerstva na nadolazećim natječajima. Uz to, putem ovog događanja nastoji se omogućiti lakši pronalazak projektnih partnera potencijalnim prijaviteljima na natječaje programa Europa za građane, kao i olakšati razmjenu informacija o postojećim interesima i mogućim područjima suradnje.

    Više informacija na web stranici Ureda za udruge Vlade RH.

    11.11.2011.