HR | IT | EN

Stručno predavanje “Ususret EU fondovima” održano u Rovinju

  • U petak, 8. veljače 2013. godine u prostorima Multimedijalnog centra u Rovinju od 10.00 do 14.00 sati održano je stručno predavanje na temu „Ususret EU fondovima“ u organizaciji Istarske razvojne agencije, Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije te Grada Rovinja.

    Ciklus stručnih predavanja se provodi diljem Republike Hrvatske u okviru regionalnog informativno-edukativnog događaja „Dani EU fondova“ u organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova EU s ciljem podizanja znanja o EU fondovima i financijskoj perspektivi za razvojne projekte u nadolazećem razdoblju članstva Republike Hrvatske u Europskoj Uniji.

    Navedeno je predavanje provedeno uz suradnju stručnjaka iz Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova EU te Richarda Hardinga,britanskog konzultanta za kohezijsku politiku.

    150 sudionika predavanja imalo je prilike saznati nešto više o programima EU kohezijske politike za 2013. godinu i za razdoblje od 2014. do 2020. godine, o izabranim tematskim ciljevima Europske unije s primjerima projekata iz zemalja članica, o novim pristupima teritorijalnom razvoju za razdoblje od 2014. do 2020. godine te kroz diskusiju dobiti praktične informacije o pripremi za strukturne i kohezijske fondove.

    08.02.2013.