HR | IT | EN

U tijeku radionica “Strukturni fondovi 2014.-2020. i upravljanje projektnim ciklusom“

  • U Centru za EU i međunarodnu suradnju u Puli, 5. prosinca 2016. godine, započela je petodnevna radionica „Strukturni fondovi 2014.-2020. i upravljanje projektnim ciklusom“ u organizaciji Upravnog odjela za međunarodnu suradnju i europske poslove Istarske županije. Radionica je koncipirana kao teorijski i praktični pristup upravljanju projektnim ciklusom u kontekstu Europskih strukturnih i investicijskih fondova koji su korisnicima u Hrvatskoj dostupni u Programskom razdoblju 2014.-2020.

    Osim financijske perspektive 2014.-2020., kohezijske politike, strukturnih fondova i fondova EU, u fokusu radionice su novi metodološki pristupi u pripremi projektnih prijedloga i projektna dokumentacija, o kojima će se detaljno diskutirati na radionicama. U drugom djelu radionice sudionici će također sudjelovati u praktičnoj pripremi projektnog prijedloga.

    S ciljem uspješnijeg planiranja i provođenja projekata, kao i povlačenja sredstava iz strukturnih fondova, na radionici sudjeluju predstavnici gradova, Istarske županije, županijskih institucija i LAG-ova.

    06.12.2016.