HR | IT | EN

Zaklada organizira Info dane 2015. godine

 • Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva organizira Info dane 2015. za sve organizacije civilnog društva od 25. ožujka do 27. ožujka 2015. godine, u prostorijama Zajednice Talijana Pula - Comunitá degli Italiani Pola - Circolo.

  Info dani namijenjeni su svim organizacijama civilnog društva, javnim i privatnim ustanovama, jedinicama lokalne i regionalne uprave i samouprave, te ostalim zainteresiranima s ciljem što boljeg informiranja o aktualnim temama i novostima iz područja civilnog društva, edukacije te stvaranja partnerstva i novih razvojnih prilika.

  U sklopu trodnevnog programa održat će se niz sastanaka, prezentacija, okruglih stolova, edukativnih i informativnih radionica i druženja te zanimljivih predavanja. Na Info danima moći ćete čuti predavanja o novom institucionalnom okviru za djelovanje udruga, financiranje udruga ali i informacije o aktualnim natječajima putem kojih udruge mogu prijavljivati projekte te o mogućnostima samofinanciranja udruga kroz zadrugarstvo ili društveno poduzetništvo.

  Više informacija možete pronaći na sljedećem linku: http://www.civilnodrustvo-istra.hr/zaklada-organizira-info-dane-2015/

  Link za prijavu: https://docs.google.com/forms/d/1QhALoV5Dfn8rdT5LAdUcplYbc7LpVX2COqK-6Tp-xGY/viewform?c=0&w=1

  Datoteke vezane uz novost
 • http://www.istra-europa.eu/uploads/files/Info-dani-2015-plakat-program.pdf
 • 19.03.2015.