HR | IT | EN

Mediji i publikacije

EuroEko

2017. godina

2016. godina

2015. godina

2014. godina

2013. godina

Euro caffe - TV Istra

Na TV ISTRA-i emitira se emisija „Eurocaffe“, koja se realizira u suradnji s Upravnim odjelom za međunarodnu suradnju i EU integracije.

Naime, Hrvatska se približava članstvu u EU, a Istarska je županija veoma aktivna u pretpristupnom procesu; prati EU fondove, mogućnosti koje se nude, kandidira i implementira različite EU projekte te je dosad je u Istarskoj županiji implementirano više od 130 EU projekata financiranih iz različitih EU programa. Kroz emisiju „Eurocaffe“ aktualiziraju se teme EU projekata, njihovi rezultati i direktni korisnici diljem Istre. Sve emisije možete pogledati na linkovima dolje.

Euro caffe - 18/01/2012

Euro caffe - 03/06/2011

Euro caffe - 06/05/2011

Euro caffe - 01/04/2011

Razgovor o pristupanju u EU s pročelnikom Otočanom

EU projekt "Istria Communicating Europe I.C.E."

Povodom skorašnjeg referenduma za pristupanje Republike Hrvatske Europskoj Uniji, podsjećamo Vas na multimedijske sadržaje koji su producirani u sklopu EU projekta „Istria communicating Europe I.C.E“, posebice na TV emisiju „EU projekti u Istri“ u kojoj su prikazani najvažniji EU projekti u Istarskoj županiji, te na 3 TV spota koji obrađuju teme aktivnog europskog građanstva, volonterstva i međukulturnog dijaloga.

TV show - EU projekti

TV spotovi