Accessibility icon

Program “Energija i klimatske promjene” – info dani i virtualna događanja

28. listopada 2021.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je 14. rujna 2021. prva tri poziva na dostavu projektnih prijedloga u sklopu Programa „Energija i klimatske promjene“, financiranog iz Financijskog mehanizma EGP – a 2014. – 2021.:

  1. Povećanje kapaciteta za proizvodnju solarne energije
  2. Proizvodnja energije iz mora
  3. Izrada tehničke dokumentacije za korištenje geotermalne energije

Više detalje o natječajima pronađite na poveznici: Natječaj – Energija i klimatske promjene

Nastavno na objavu, Ministarstvo će u suradnji s relevantnim partnerima uskoro organizirati dva događanja u cilju što bolje promocije Programa i pripadajućih poziva.

Prvo događanje odnosni se na Info dane za predmetna tri poziva, a isti će se održati u tri različita grada, odnosno 4. studenog u Osijeku, 9. studenoga u Splitu i 11. studenoga 2021. u Zagrebu. U sklopu navedenih Info dana pružit će se najbitnije informacije o pozivima korisnim zainteresiranoj javnosti, a poglavito potencijalnim prijaviteljima. Više informacija dostupno je putem poveznice https://eeagrants.hr/poziv-na-sudjelovanje-na-info-danima-prva-tri-poziva-na-dostavu-projektnih-prijedloga-programa-energija-i-klimatske-promjene/ .

Drugo virtualno događanje, tzv. Matchmaking event, održat će se 5. studenoga 2021. sa svrhom povezivanja potencijalnih prijavitelja iz Republike Hrvatske i zemalja donatora – Norveške, Islanda i Lihtenštajna. Više informacija o događanju dostupno je putem poveznice https://eeagrants.hr/poziv-na-sudjelovanje-u-prvom-virtualnom-dogadanju-za-trazenje-projektnih-partnera-u-okviru-programa-energija-i-klimatske-promjene-2/ .

Najnovije