Accessibility icon

Besplatni Zoom-webinar načelnik.hr-a: Projekti koji će se financirati iz NPOO-a u JLS-ovima i kako ih kvalitetno pripremiti

27. travnja 2022.

Portal načelnik.hr organizira besplatni webinar na temu “Projekti koji će se financirati iz NPOO-a u JLS-ovima i kako ih kvalitetno pripremiti”.

Webinar će se održati u petak, 29. travnja s početkom u 12 sati, a zainteresirani načelnici i predstavnici prijave mogu izvršiti do petka, 29. travnja u 10 sati, putem maila info@nacelnik.hr. Broj prijava je ograničen na 90.

O svim natječajima na koji će se moći javiti jedinice lokalne samouprave, ali i ostali, a čiji će projekti utjecati na kvalitetu života u manjim sredinama, detaljnije će na Zoom webinaru prezentirati posebni savjetnik predsjednika Vlade mr. sc. Zvonimir Savić te odgovoriti na pitanja sudionika, a uz njega i voditelj odjela iz konzultantske tvrtke Apsolon Goran Momčilović koji će dati praktične savjete za pripremu dokumentacije.

Više informacija potražite na stranicama portala načelnik.hr.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Javne ustanove Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove – Coordinatore regionale della Regione Istriana per i programmi e fondi europei.

Članak/natječaj je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti 1.4. Mjere informiranja za (potencijalne) korisnike u sklopu projekta „Suradnjom i znanjem do snažne EU regije“.

Najnovije