Accessibility icon

Dan 3D tehnologije u Istarskoj županiji – Završna konferencija projekta 3D FOR VET

22. srpnja 2020.

Pozivamo Vas na Dan 3D tehnologije u Istarskoj županiji koji će se održati u četvrtak, 30. srpnja 2020. od 09.30 do 14.00. Događanje počinje uvodnim predavanjima stručnjaka iz područja 3D tehnologija te predstavljanjem Priručnika za izvođenje praktičnih radionica na 3D pisaču koji je izrađen u sklopu projekta. Nakon uvodnog dijela uslijedit će predstavljanje iskustva korisnika u provedbi ERASMUS + programa te ostalih realiziranih rezultata i aktivnosti u sklopu projekta 3D FOR VET. Radni jezik konferencije je engleski.

Prijaviti se možete putem sljedećeg  PRIJAVNOG OBRASCA

Događanje putem Facebook stranice i YouTube kanala projekta 3D FOR VET mogu pratiti svi zainteresirani sudionici, dok će sudionici prijavljeni putem prijavnog obrasca po završetku dobiti potvrdu o sudjelovanju te Priručnik za izvođenje praktičnih radionica na 3D pisaču.

Projekt 3D FOR VET financiran je u sklopu programa ERASMUS +, Ključna aktivnost 2. Suradnja za inovacije i razmjenu dobrih praksi, a traje od rujna 2017. do kolovozu 2020. godine.

Projektom se učenicima tehničkih strukovnih škola teži osigurati bolji položaj na tržištu rada uvođenjem 3D tehnologije u njihovo formalno obrazovanje, primjenom njihovog znanja u praksi i radom s vršnjacima iz drugih zemalja EU. Okuplja partnere iz Hrvatske, Litve, Austrije i Poljske. Iz Hrvatske u provedbi sudjeluju Javna ustanova Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove (vodeći partner), Tehnička škola Pula i METRIS . Ukupni proračun projekta iznosi 250.585,00 EUR.

PROGRAM

Najnovije