Accessibility icon

Dan otvorenih vrata javne ustanove Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove i Završna konferencija projekta „Suradnjom i znanjem do snažne EU regije“

15. prosinca 2023.

Javna ustanova „Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove – Coordinatore regionale della Regione Istriana per i programmi e fondi europei“ poziva Vas na Dan otvorenih vrata Javne ustanove te Završnu konferenciju projekta „Suradnjom i znanjem do snažne EU regije“, koji će se održati u ponedjeljak, 18. prosinca 2023. godine, s početkom u 10,00 sati u Poduzetničkom centru COWORKING PULA, Ulica Marka Marulića 5 u Puli.

Veselimo se Vašem dolasku i zajedničkom obilježavanju 5 godina postojanja Javne ustanove, završetku EU projekta tehničke pomoći „Suradnjom i znanjem do snažne EU regije“ te početku nekih novih suradnji i inicijativa!

Pozivnicu i program možete pogledati u nastavku: Pozivnica  Program

Prijave je moguće izvršiti najkasnije do 15. prosinca 2023. godine u 15:00 sati putem poveznice.

Dan otvorenih vrata i Završna konferencija organizirani su u okviru provedbe projekta „Suradnjom i znanjem do snažne EU regije“, koji se financira putem Europskog fonda za regionalni razvoj, Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. U sklopu spomenutog projekta, redovito će se do kraja 2023. godine održavati ciklusi edukacija na različite teme povezane s korištenjem ESI fondova.

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Javne ustanove Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove – Coordinatore regionale della Regione Istriana per i programmi e fondi europei.

Članak/natječaj je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti 1.4. Mjere informiranja za (potencijalne) korisnike u sklopu projekta „Suradnjom i znanjem do snažne EU regije“.

 

 

 

 

Najnovije