Accessibility icon

“Dani regionalnoga razvoja i fondova Europske unije – Ključni izazovi novog razdoblja” – Novi Vinodolski, 21. – 22.10.2021

14. listopada 2021.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Vas poziva na konferenciju „Dani regionalnoga razvoja i EU fondova – Ključni izazovi novog razdoblja“ koja će se održati od 21. do 22. listopada 2021. godine u Novom Vinodolskom.

Nakon konferencije u Opatiji, MRRFEU nastavlja s informiranjem zainteresirane javnosti o svim aktualnostima u području EU fondova i regionalnoga razvoja te organizira slijedeću konferenciju na kojoj će biti predstavljeni ključni izazovi novog razdoblja. U okviru ove konferencije razgovarat će se o novim izazovima financiranja projekata, digitalnoj, industrijskoj i zelenoj tranziciji te izazovima korisnika EU projekata u javnoj nabavi.
Konferencija „Dani regionalnoga razvoja i EU fondova – Ključni izazovi novog razdoblja“ u Novom Vinodolskom namijenjena je prije svega korisnicima i potencijalnim korisnicima sredstava iz EU fondova koji su Hrvatskoj na raspolaganju u novom financijskom razdoblju 2021. – 2027. Cilj konferencije je pripremiti sve sudionike za uspješno korištenje bespovratnih sredstava iz novog financijskog razdoblja 2021. – 2027. i drugih izvora financiranja te na taj način osigurati maksimalnu iskoristivost raspoloživih sredstava i daljnji razvoj Republike Hrvatske.

Zbog velikog interesa i poštivanja epidemioloških mjera broj prijava je ograničen na jednu osobu po instituciji/korisniku.
Više detalja pronađite u dokumentima u nastavku.

Nacrt programa konferencije

Upute za registraciju i rezervaciju smještaja

Najnovije