Accessibility icon

Drugi poziv Interreg Programa dunavske regije 2021.-2027. – informativna radionica

24. studenoga 2023.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u ulozi Nacionalnog tijela u suradnji sa Zajedničkim tajništvom Programa transnacionalne suradnje dunavske regije, poziva vas na sudjelovanje na informativnoj radionici koja će se održati u svrhu upoznavanja potencijalnih prijavitelja sa sadržajem Programa te pravovremene pripreme za prijavu na 2. poziv na dostavu projektnih prijedloga.

Za prijavitelje je u drugom pozivu otvoreno 7 specifičnih ciljeva, dok će vrijednost poziva iznositi oko 38 milijuna eura iz Interreg fonda, uz stopu sufinanciranja od 80%.

Informativna radionica će se održati 4. prosinca 2023. godine u Hotelu Dubrovnik u Zagrebu s početkom u 11:00 sati.
U sklopu radionice predstavit će se i poziv za male projekte (SMF) koji bi trebao biti otvoren 27. studenog 2023. godine, a predstavlja alat za pokretanje razvoja malih projekata i inicijativa u okviru Strategije Europske unije za dunavsku regiju (EUSDR).
Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje, prijaviti se možete do 29. studenog 2023. do 15:00 sati putem online prijavnog obrasca. Dnevni red možete preuzeti ovdje.

Radni jezici su hrvatski i engleski.
Broj sudionika je ograničen te će se prijave automatski zatvoriti čim se popune sva slobodna mjesta. U suradnji s regionalnim koordinatorima u siječnju 2024. godine biti će organizirane dodatne info radionice u Osijeku i Zadru.

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Javne ustanove Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove – Coordinatore regionale della Regione Istriana per i programmi e fondi europei.

Članak/natječaj je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti 1.4. Mjere informiranja za (potencijalne) korisnike u sklopu projekta „Suradnjom i znanjem do snažne EU regije“.

 

Najnovije