Accessibility icon

e-Savjetovanje – objavljen nacrt poziva “Modernizacija ustanova za provedbu cjelodnevne škole u osnovnoškolskom obrazovanju”

6. prosinca 2023.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja pokrenulo je e-savjetovanje sa zainteresiranom javnošću s ciljem pripreme Poziva na dodjelu bespovratnih sredstava „Modernizacija ustanova za provedbu cjelodnevne škole u osnovnoškolskom obrazovanju“ koji će biti financiran sredstvima Programa konkurentnost i kohezija 2021.-2027.

Predmet Poziva je ulaganje u modernizaciju matičnih osnovnoškolskih ustanova koje imaju organiziranu nastavu u jednoj smjeni, ali su im potrebne infrastrukturne prilagodbe i opremanje kako bi mogle započeti uvođenje modela cjelodnevne škole (CDŠ).

Savjetovanje je otvoreno do 19. prosinca 2023. godine na poveznici.

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Javne ustanove Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove – Coordinatore regionale della Regione Istriana per i programmi e fondi europei.

Članak/natječaj je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti 1.4. Mjere informiranja za (potencijalne) korisnike u sklopu projekta „Suradnjom i znanjem do snažne EU regije“.

Najnovije