Accessibility icon

Edukacija „Pravna zaštita korisnika u odnosu na odluke sustava upravljanja i kontrole u vezi nepravilnosti u provedbi EU financiranih projekata u segmentu javne nabave“

10. prosinca 2020.

Javna ustanova „Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove – Coordinatore regionale della Regione Istriana per i programmi e fondi europei“ organizira edukaciju „Pravna zaštita korisnika u odnosu na odluke sustava upravljanja i kontrole u vezi nepravilnosti u provedbi EU financiranih projekata u segmentu javne nabave“ namijenjenu službenicima javnopravnih tijela Istarske županije.

Edukacija će se održati 17. i 18. prosinca 2020. godine od 9 do 12:15 sati

on-line (poveznice će biti dostavljene e-mailom)

Poziv i program možete preuzeti OVDJEPravna_zaštita_PozivPravna_zaštita_Program

Prijaviti se možete na slijedećoj poveznici:

https://forms.gle/ESyfByWtR1pAWr5H9

Ova edukacija dio je aktivnosti projekta „Suradnjom i znanjem  do snažne EU regije“ koju provodi „Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove – Coordinatore regionale della Regione Istriana per i programmi e fondi europei“, a sufinanciran je sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj iz operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“.

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Javne ustanove Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove – Coordinatore regionale della Regione Istriana per i programmi e fondi europei.

Članak/natječaj je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti 1.4. Mjere informiranja za (potencijalne) korisnike u sklopu projekta „Suradnjom i znanjem do snažne EU regije“.

 

 

 

Najnovije