Accessibility icon

Edukativna radionica „Provedba Ugovora o bespovratnim sredstvima te nepravilnosti i najčešći problemi u provedbi projekta“

4. srpnja 2023.

Javna ustanova „Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove – Coordinatore regionale della Regione Istriana per i programmi e fondi europei“ organizira edukativnu radionicu „Provedba Ugovora o bespovratnim sredstvima te nepravilnosti i najčešći problemi u provedbi projekta“.

Edukacija će se održati 12. i 13. srpnja 2023. godine u hotelu Park Plaza Histria, u sali za sastanke Bianca istriana, Verudela 17, Pula s početkom u 9:00 sati.

 

Poziv i program radionice dostupni su u nastavku:

Poziv na edukativnu radionicu

Program

 

Prijave je moguće izvršiti najkasnije do 10. srpnja 2023. godine u 14:00 sati putem poveznice u nastavku:

https://docs.google.com/forms/d/1bMxoyVr3VutYZOPz8QzYyglkEV1g-cQM9is0X1QV_BU/edit

 

Ova edukacija dio je aktivnosti projekta „Suradnjom i znanjem do snažne EU regije“ koju provodi „Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove – Coordinatore regionale della Regione Istriana per i programmi e fondi europei“, a sufinanciran je sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj iz operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“.

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Javne ustanove Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove – Coordinatore regionale della Regione Istriana per i programmi e fondi europei.

Članak/natječaj je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti 1.4. Mjere informiranja za (potencijalne) korisnike u sklopu projekta „Suradnjom i znanjem do snažne EU regije“.

Najnovije