Accessibility icon

Edukativna radionica „Računovodstvo, porezi i revizija u EU projektima“

29. studenoga 2023.

Javna ustanova „Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove – Coordinatore regionale della Regione Istriana per i programmi e fondi europei“ organizira edukativnu radionicu „Računovodstvo, porezi i revizija u EU projektima“.

Edukacija će se održati u utorak, 5. prosinca 2023. godine u Studentskom centru Pula, Ulica Petra Preradovića 9, Pula, s početkom u 9:00 sati.

Poziv i program radionice dostupni su u nastavku:  Računovodstvo_Poziv    Računovodstvo_Program

Prijave je moguće izvršiti najkasnije do 1. prosinca 2023. godine u 15:00 sati putem poveznice u nastavku: Prijava

Cilj edukacije je upoznavanje polaznika s pravnom regulativom koja se odnosi na računovodstvo EU projekata, računovodstvom državnih potpora i pomoći, obvezama korisnika, vođenjem poslovnih knjiga projekta, računovodstvenim aspektom „predfinanciranja“, evidentiranjem prihoda i rashoda EU projekata, načinom evidentiranja transfera partnerima, obračunom plaća za potrebe projekta, upravljanjem troškovima projekta, planiranjem novčanog tijeka projektnih sredstava te dokumentiranjem revizijskog traga.

Informativna radionica namijenjena je sudionicima koji dolaze iz javnopravnog sektora.

Edukacija je organizirana u okviru provedbe projekta „Suradnjom i znanjem do snažne EU regije“, koji se financira putem Europskog fonda za regionalni razvoj, Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Javne ustanove Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove – Coordinatore regionale della Regione Istriana per i programmi e fondi europei.

Članak/natječaj je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti 1.4. Mjere informiranja za (potencijalne) korisnike u sklopu projekta „Suradnjom i znanjem do snažne EU regije“.

 

 

 

 

 

Najnovije