Accessibility icon

eSavjetovanje – Prijedlog Uredbe o smjernicama za izradu akata strateškog planiranja od nacionalnog značaja i od značaja za JLP(R)S

8. veljače 2023.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je na portalu eSavjetovanje Prijedlog Uredbe o smjernicama za izradu akata strateškog planiranja od nacionalnog značaja i od značaja za jedinice lokalne  i područne (regionalne) samouprave.

Smjernicama se definiraju svrha, obvezni sadržaj i postupci vezani za izradu, izmjenu, dopunu i donošenje akata strateškog planiranja od nacionalnog značaja i od značaja za jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave.

Nacrt Uredbe dostupan je na portalu eSavjetovanje, a proces savjetovanja s javnošću otvoren je do 17.veljače 2023.

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Javne ustanove Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove – Coordinatore regionale della Regione Istriana per i programmi e fondi europei.

Članak/natječaj/sadržaj je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti 2.4. Mjere informiranja za (potencijalne) korisnike u sklopu projekta „Suradnjom i znanjem do snažne EU regije“.

 

 

Najnovije