Accessibility icon

EU FONDOVI Nove prilike 2021.-2027. dolaze u Pulu

18. travnja 2023.

U utorak, 25. travnja, u Puli će se održati šesto po redu informativno događanje „EU FONDOVI – Nove prilike 2021. – 2027.“ u organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

Događaj je organiziran za predstavnike lokalne zajednice s područja Istarske županije kako bi ih se informiralo o mogućnostima financiranja projekata sredstvima EU fondova iz nove financijske perspektive 2021.-2027., ali i rezultatima prethodnog razdoblja.

Informativna događanja – Nove prilike 2021.-2027. namijenjena su predstavnicima jedinica lokalne i regionalne samouprave, predstavnicima regionalnih i lokalnih razvojnih agencija, korisnicima i potencijalnim korisnicima sredstava iz EU fondova te dionicima regionalnog i lokalnog razvoja. Cilj je predstavljanje aktualnih mogućnosti financiranja razvojnih projekata u okviru Kohezijske politike u financijskom razdoblju 2021.-2027. Naglasak je na programima Konkurentnost i kohezija 2021.-2027. (PKK) koji je vrijedan 5,203 milijardi eura i Integriranom teritorijalnom programu 2021.-2027. (ITP) koji je vrijedan 1,569 milijardi eura. Na događanjima se predstavljaju i projekti industrijske tranzicije, urbanog razvoja te mogućnosti sufinanciranja projekata, ali i iskustva dosadašnjeg korištenja sredstava iz EU fondova.

Više informacija o točnoj lokaciji događanja, vremenu početka i kako se prijaviti objavit ćemo uskoro.

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Javne ustanove Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove – Coordinatore regionale della Regione Istriana per i programmi e fondi europei.

Članak/natječaj je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti 1.4. Mjere informiranja za (potencijalne) korisnike u sklopu projekta „Suradnjom i znanjem do snažne EU regije“.

 

Najnovije