Accessibility icon

Grad Poreč-Parenzo poziva predstavnike i djelatnike JLS na informativno edukativnu radionicu

1. lipnja 2023.

Povodom obilježavanja Svjetskog dana zaštite okoliša, a u sklopu provedbe EUKI projekta ”Balkan solar roofs”, Grad Poreč-Parenzo i Sunčani ured Grada Poreča-Parenzo, u suradnji s Istarskom županijom, Istarskom regionalnom energetskom agencijom (IRENA), Regionalnim koordinatorom Istarske županije za europske programe i fondove (AURORA) i Zelenom energetskom zadrugom (ZEZ), pozivaju predstavnike i djelatnike jedinica lokalnih samouprava na regionalnu radionicu na temu: ”Što Gradovi i Općine mogu učiniti kako bi potaknuli i ubrzali razvoj projekata obnovljive energije na svom području?”

Radionica će se održati u ponedjeljak, 05. lipnja 2023. godine s početkom u 10:00 sati, u kongresnoj dvorani Obrtničkog doma Poreč (na prvom katu), na adresi Partizanska ul. 5a, 52440 Poreč-Parenzo, a namijenjena je predstavnicima i djelatnicima jedinica lokalnih samouprava.

S obzirom na ograničeni broj mjesta, mole se svi zainteresirani da svoje mjesto na radionici osiguraju prijavom na adresu elektroničke pošte: suncani.ured@porec.hr.

Program radionice dostupan je u nastavku: 2023_06_05_Balkan_solar_roofs_Regionalna_radionica_za_JLS_Poziv

Više informacija o regionalnoj sunčanoj radionici možete pronaći na stranicama Grada Poreča-Parenzo putem poveznice: http://www.porec.hr/prva.aspx?stranica=98889&j=CRO

 

Najnovije