Accessibility icon

Info dan – 2. poziv Interreg Središnja Europa 2021.-2027.

16. ožujka 2023.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u ulozi Nacionalnog tijela u suradnji sa Zajedničkim tajništvom Programa Središnja Europa, poziva vas na sudjelovanje na informativnom danu koji će se održati u svrhu upoznavanja sa programskim pravilima te pravovremene pripreme za prijavu na 2. poziv na dostavu projektnih prijedloga.

Cilj drugog poziva koji će biti otvoren od 22. ožujka 2023. do 17. svibnja 2023. godine je ponovo ponuditi širok tematski raspon za najveći mogući broj zainteresiranih partnera. U tom smislu za prijavitelje će biti ponovno biti otvorena sva 4 tematska prioriteta kroz 9 specifičnih ciljeva dok će vrijednost ovog poziva iznositi oko 60 milijuna eura iz EFRR-a uz stopu sufinanciranja od 80%.

Informativni dan će se održati 27. ožujka 2023. godine uživo u Hotelu International u Zagrebu s početkom u 10:00 sati (registracije od 09:30 sati).

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje molimo vas da se do 22. ožujka 2023. do 15:00 sati prijavite putem online prijavnog obrasca.

Broj sudionika je ograničen te će se prijave automatski zatvoriti čim se popune sva slobodna mjesta.

Dnevni red možete preuzeti ovdje.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Javne ustanove Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove – Coordinatore regionale della Regione Istriana per i programmi e fondi europei.

Članak/natječaj je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti 1.4. Mjere informiranja za (potencijalne) korisnike u sklopu projekta „Suradnjom i znanjem do snažne EU regije“.

 

Najnovije