Accessibility icon

Informativna radionica – „Izgradnja, dogradnja, rekonstrukcija i opremanje predškolskih ustanova, drugi Poziv“

15. lipnja 2023.

Informativna radionica za poziv na dodjelu bespovratnih sredstava „Izgradnja, dogradnja, rekonstrukcija i opremanje predškolskih ustanova, drugi Poziv“ (C3.1. R1-I1.02) održat će se u ponedjeljak, 26. lipnja 2023. u 11.00 sati. Radionica će se održati putem platforme Zoom.

Za sudjelovanje na radionici potrebno je popuniti Prijavni obrazac do petka 23. lipnja 2023. godine do 12.00 sati. Očekivano trajanje radionice je 2,5 sati.

Nakon završetka roka za prijavu na radionicu, zaprimit ćete poveznicu za radionicu na platformi Zoom. Prijave na radionicu moguće su s najviše dvije mail adrese po prijavitelju/partneru.

Nakon održavanja informativne radionice, na portalu fondovi EU i mrežnoj stranici Ministarstva znanosti i obrazovanja bit će objavljena prezentacija s provedene radionice.

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Javne ustanove Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove – Coordinatore regionale della Regione Istriana per i programmi e fondi europei.

Članak/natječaj je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti 1.4. Mjere informiranja za (potencijalne) korisnike u sklopu projekta „Suradnjom i znanjem do snažne EU regije“.

 

Najnovije