Accessibility icon

Informativna radionica za NPOO natječaj “Izgradnja, dogradnja, rekonstrukcija i opremanje predškolskih ustanova, prvi Poziv”

12. svibnja 2022.

Informativne radionice za poziv na dodjelu bespovratnih sredstava “Izgradnja, dogradnja, rekonstrukcija i opremanje predškolskih ustanova, prvi Poziv (C3.1. R1-I1.1)” održat će se u ponedjeljak, 16. svibnja 2022., u dva termina, u 10.30 i 13.30 sati, preko Zoom platforme.

Za sudjelovanje na radionicama potrebno je popuniti Prijavni obrazac do petka, 13. svibnja 2022. godine, do 12.00 sati. Očekivano trajanje radionice je dva i pol sata.

Nakon završetka roka za prijavu zaprimit ćete poveznicu za radionicu na Zoom platformi. Zbog ograničenog broja korisnika Zoom platforme potrebno se  prijaviti s najviše dvije mail adrese po prijavitelju/partneru. Na mrežnoj stranici https://mzo.gov.hr/ bit će objavljena prezentacija s provedene radionice.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Javne ustanove Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove – Coordinatore regionale della Regione Istriana per i programmi e fondi europei.

Članak/natječaj je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti 1.4. Mjere informiranja za (potencijalne) korisnike u sklopu projekta „Suradnjom i znanjem do snažne EU regije“.

 

Najnovije