Accessibility icon

Informativni webinar o dostavi prijedloga na poziv za regionalne inovacijske doline

4. svibnja 2023.

Europska komisija organizira informativni webinar o dostavi prijedloga na poziv za regionalne inovacijske doline (Regional Innovation Valleys) koji će se održati u četvrtak, 25. svibnja 2023. godine s početkom u 9:30 sati.

Regionalne inovacijske doline imaju za cilj iskoristiti potencijal duboke tehnološke inovacije na različitim teritorijima EU-a kako bi se ojačali europski inovacijski ekosustavi i bolje povezali dionici u inovacijama diljem Europe.

Slijedom navedenog, Europska Komisija će pokrenuti dva komplementarna poziva, u okviru Instrumenta za ulaganja u međuregionalne inovacije (I3) iz Europskog fonda za regionalni razvoj i u okviru Europskih inovacijskih ekosustava (EIE) u sklopu Obzora Europa.

Na informativnom webinaru, Europska komisija će najaviti novi krug poziva koji će započeti objavom poziva 17. svibnja 2023. godine, a pozivi će biti otvoreni do 17. listopada 2023.

Prijave za webinar su otvorene do 23. svibnja 2023. do 12:00 sati, a na isti se možete prijaviti putem poveznice, na kojoj je dostupan i program radionice.

 

Najnovije