Accessibility icon

Interreg Program Slovenija-Hrvatska 2021.-2027. – najava Otvorenog poziva za dostavu projektnih prijava za male projekte

16. listopada 2023.

Zajedničko tajništvo Interreg programa Slovenija- Hrvatska 2021.-2027. najavilo je kako će 17. studenog 2023. biti objavljen Otvoreni poziv za dostavu projektnih prijava za male projekte u okviru Interreg Programa Slovenija-Hrvatska 2021. – 2027.

Program se izvodi u modalitetu otvorenog javnog poziva, što znači da prijavitelji mogu podnositi projektne prijave neprekidno od otvaranja poziva pa do iskorištenja dostupnih sredstava.

Zajedno s otvorenim pozivom objavit će se sve relevantne smjernice i informacije. Prve radionice za prijavitelje bit će organizirane nakon objave otvorenog poziva za dostavu projektnih prijava, a predviđene su u prosincu 2023. godine.

Više informacija dostupno je na službenoj web stranici Interreg Programa Slovenija-Hrvatska 2021. – 2027.

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Javne ustanove Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove – Coordinatore regionale della Regione Istriana per i programmi e fondi europei.

Članak/natječaj je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti 1.4. Mjere informiranja za (potencijalne) korisnike u sklopu projekta „Suradnjom i znanjem do snažne EU regije“.

 

 

 

 

Najnovije