Accessibility icon

Interreg Slovenija-Hrvatska 2021.-2027. – informativna radionica 1. poziva na dostavu projektnih prijedloga za male projekte

6. prosinca 2023.

Nakon objave prvog poziva na dostavu projektnih prijedloga za male projekte u okviru Programa prekogranične suradnje Interreg Slovenija – Hrvatska 2021. – 2027., Zajedničko tajništvo Programa organizira dana 11. prosinca 2023. informativnu radionicu za prijavitelje gdje će predstaviti:

• Interreg program Slovenija-Hrvatska 2021.-2027. i Otvoreni poziv za dostavu projektnih prijava za male projekte;
• komunikaciju i vidljivost;
• prihvatljivost troškova;
• zajednički elektronički sustav za praćenje (Jems) i obrazac za prijavu.

Radionica će se održati online 11.12.2023. godine u 9:00 sati te će se u cijelosti snimati. Snimka on-line radionice bit  će objavljena na web stranici programa.

Sudjelovanje na radionici je potrebno potvrditi najkasnije do 7. prosinca 2023. putem poveznice. Broj mjesta je ograničen.

Sve informacije o radionici dostupne su i na službenoj web stranici Programa.

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Javne ustanove Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove – Coordinatore regionale della Regione Istriana per i programmi e fondi europei.

Članak/natječaj je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti 1.4. Mjere informiranja za (potencijalne) korisnike u sklopu projekta „Suradnjom i znanjem do snažne EU regije“.

Najnovije