Accessibility icon

Izmjena najave Javnog poziva za sufinanciranje provedbe EU projekata na regionalnoj i lokalnoj razini

10. prosinca 2020.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije izmijenilo je najavu Javnog poziva za sufinanciranje provedbe EU projekata na regionalnoj i lokalnoj razini.
Izvršene izmjene odnose se na sljedeće dijelove Javnog poziva:

U Programu sufinanciranja provedbe EU projekata na regionalnoj i lokalnoj razini u dijelu koji se odnosi na točku 8. OBJAVA JAVNOG POZIVA, POSTUPAK PODNOŠENJA ZAHTJEVA I POSTUPANJE SA ZAHTJEVOM, pod točka 8.3. Postupanje sa Zahtjevom pristiglim na Javni poziv, rečenica „Vrijeme zaprimanja zahtjeva podrazumijeva vrijeme zaprimanja u pisarnici Ministarstva“, briše se.

U Uputi za korisnike u dijelu koji se odnosi na točku 8. Postupanje za Zahtjevom, pod točka 8.1. Zaprimanje i registracija zahtjeva, rečenica „Vrijeme zaprimanja zahtjeva podrazumijeva vrijeme zaprimanja u pisarnici Ministarstva“, briše se, i dodaje se rečenica koja glasi „Svi pristigli zahtjevi u roku za zaprimanje zahtjeva, biti će obrađeni te će svima koji ispunjavaju administrativne uvjete biti odobreno sufinanciranje sukladno Programu i Uputama za korisnike.“

Više informacija dostupno je na stranicama Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

Najnovije