Accessibility icon

Izrađen je priručnik za izvođenje praktičnih radionica na 3D pisaču u sklopu projekta 3D FOR VET

8. lipnja 2020.

U sklopu projekta 3D FOR VET – Strategic partnership for the development of 3D competences izrađen je Priručnik za izvođenje praktičnih radionica na 3D pisaču.

Svrha priručnika je pružiti nastavnicima smjernice i primjere praktičnih vježbi za primjenu u nastavi. Ovim se priručnikom nastavnicima i pružateljima strukovnog obrazovanja i osposobljavanja želi pružiti koristan alat za provođenje radionica na temu 3D tehnologije, a koji se temelji na praktičnim primjerima i iskustvima svih partnerskih institucija korištenih tijekom različitih radionica provedenih u sklopu projektnih aktivnosti. Priručnik  je namijenjen svim škola za strukovno obrazovanje i osposobljavanje te će biti dostupan široj javnosti na više europskih jezika.

 Projekt 3D FOR VET financiran je u sklopu programa ERASMUS +, Ključna aktivnost 2. Suradnja za inovacije i razmjenu dobrih praksi.

Ukupna vrijednost projekta je 250.585,00 €, a partneri su: Javna ustanova „Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove“ (vodeći partner) (vodeći partner) Koruški fakultet primijenjenih znanosti, Regija Malopolska, Tehnička škola Pula, METRIS – Centar za istraživanje materijala, Javni institut strukovnog obrazovanja i usavršavanja Panevežys iz Litve te Srednja strukovna škola Miechowie iz Poljske.

Hrvatski jezik: Priručnik za izvođenje praktičnih radionica na 3D pisaču

Engleski jezik: 3D Printing Practical Handbook

 

Najnovije