Accessibility icon

Javna anketa za prikupljanje podataka o potrebama društvenih inovatora i društvenih poduzetnika u Istri

11. veljače 2022.

Javna ustanova Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove i Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva u sklopu projekta +Resilient provode istraživanje o društvenim inovacijama i društvenom poduzetništvu u Istarskoj županiji. Prikupljeni podaci doprinijeti će izradi javne politike za podršku razvoja društvenih inovacija i društvenog poduzetništva u Istri.

U sklopu projekta +Resilient održano je niz aktivnosti koje su u konačnici dovele do završne faze projekta, odnosno pripreme javne politike za razvoj društvenih inovacija i društvenog poduzetništva na području Istarske županije. Sve informacije/potrebe/problemi/moguća rješenja prikupljena kroz ovaj četverogodišnji proces su baza za pripremu javne politike koja će biti predstavljena Istarskoj županiji te svim gradovima i općinama s područja Istarske županije i široj javnosti na završnom eventu projekta zakazanom za travanj 2022.

Ovim putem pozivamo sve koji imaju iskustva i znanja u području društvenih inovacija i/ili društvenog poduzetništva, jesu ili žele postati društveni poduzetnici, društveni inovatori ili rade na osvještavanju i podršci razvoja društvenih inovacija i društvenog poduzetništva da ispune ovu anketu te daju svoj doprinos u izradi preporuka javne politike. 

Izrada predmetnog dokumenta povjerena je stručnjakinji u području društvenih inovacija, konzultantici Lani Lovašić, koja u području razvoja poduzetništva na međunarodnoj razini djeluje već više od 15 godina.

UPITNIK MOŽETE ISPUNITI PUTEM OVOG LINKA: https://forms.gle/Y58TbRVoEVwHBkJHA

Rok za ispunjavanje ankete je 16. veljače 2022.

Najnovije