Accessibility icon

LAG „Istočna Istra“ poziva Vas da dostavite svoj prijedlog projekta!

20. rujna 2022.

Obzirom da je proces kreiranja nove LRS interaktivan proces, pozivamo sve zainteresirane stanovnike s područja LAG-a “Istočna Istra” (Grada Labina, Općina Kršan, Pićan, Raša i Sv. Nedelja) da se uključe u izradu Lokalne razvojne strategije LAG-a “Istočna Istra” kako bi zajednički odredili smjer razvoja našeg područja.

Početkom 2022. godine LAG „Istočna Istra“ započeo je s postupkom izrade Lokalne razvojne strategije LAG-a za razdoblje 2023. – 2027. koja će biti financirana iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj.

Kao i prethodna, nova će strategija pomoći u definiranju i provedbi zajedničkih strateških ciljeva stoga je izuzetno važno za razvoj lokalne zajednice da se uključe svi dionici (javni, gospodarski i civili sektor) kako bi se dale osnovne smjernice za osmišljavanje, pripremu i provedbu LAG natječaja.

Kako se možete uključiti?

Svoje mišljenje možete iskazati putem Obrasca za prikupljanje projektnih prijedloga za ideje koje biste željeli realizirati i upitnika za izradu LRS upitnika koji se nalazi na https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfzcDfKnYxYFfn8F7DxdZ1QpFaUsdGXzCjl4JOGRZjSTn-m7Q/viewform?usp=sf_link

Dostavljeni će projektni prijedlozi značajno doprinijeti kreiranju mjera i odrediti prioritetna područja za koja će LAG „Istočna Istra“ u narednom razdoblju raspisivati natječaje.

Rok za ispunjavanje anketnog online upitnika je 12. listopada 2022. godine.

Ukoliko imate više projektnih prijedloga molimo Vas da svoje prijedloge projekata dostavite do 12. listopada 2022. godine na e-mail info@lag-istocnaistra.hr (Obrazac za prijavu projektnih ideja).

U narednom periodu održati će se i radionice vezane uz izradu nove Lokalne razvojne strategije LAG-a „Istočna Istra“, a informacije o datumima i mjestima održavanja istih biti će ubrzo objavljene na službenim stanicama LAG-a.

Najnovije