Accessibility icon

Na eSavjetovanju Prijedlog Uredbe o tijelima u sustavu upravljanja i kontrole korištenja ESF+

4. kolovoza 2022.

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike pokrenulo je 3.8.2022. savjetovanje sa zainteresiranom javnošću za Prijedlog Uredbe o tijelima u sustavu upravljanja i kontrole korištenja Europskog socijalnog fonda plus u vezi s ciljem » Ulaganje za radna mjesta i rast«, u okviru programa Učinkoviti ljudski potencijali 2021.-2027.

Uredbom se osigurava provedba Uredbe o utvrđivanju zajedničkih odredaba (EU 2021/1060 Europskog parlamenta i Vijeća), uređuju funkcije tijela koja imaju ulogu programskih i posredničkih tijela iz Zakona o institucionalnom okviru za korištenje fondova Europske unije u Republici Hrvatskoj u Sustavu upravljanja i kontrole za provedbu programa Učinkoviti ljudski potencijali 2021.-2027. te se razrađuju njihovi međusobni odnosi i odgovornosti.

E–savjetovanje je otvoreno do 18. kolovoza 2022. godine.

Prijedlog uredbe dostupan je na portalu e-Savjetovanje.

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Javne ustanove Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove – Coordinatore regionale della Regione Istriana per i programmi e fondi europei.

Članak/natječaj je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti 1.4. Mjere informiranja za (potencijalne) korisnike u sklopu projekta „Suradnjom i znanjem do snažne EU regije“.

 

Najnovije