Accessibility icon

Najava Webinara: Mjere 2.1. Bratimljenje gradova i 2.2. Umrežavanje gradova

2. srpnja 2020.

Ured za udruge u svojstvu kontakt točke programa Europa za građane 2014 – 2020 najavljuje predstavljanje pojedinosti aktualnog poziva za dostavu projektnih prijedloga za mjere 2.1. Bratimljenje gradova i 2.2. umrežavanje gradova (2.1. Town twinning and 2.2. Network of towns) putem webinara.

Ovim putem pozivamo sve koji žele saznati više o mjerama bratimljenja i umrežavanja gradova i postupku prijave na Program da sudjeluju u webinaru u petak, 10. srpnja 2020. godine, s početkom u 10.00 h, u trajanju do 2 h. U terminu webinara pružit ćemo sažeti pregled osnovnih informacija o Programu i Mjerama 2.1. bratimljenje gradova i 2.2. Umrežavanje gradova te procesu prijave. Program webinara možete preuzeti ovdje, a prezentacija održanog webinara bit će naknadno dostavljena prijavljenim sudionicima.

Prijave za sudjelovanje moguće je ispuniti putem obrasca dostupnog ovdje, zaključno s četvrtkom, 9. srpnja 2020. godine.

Svi prijavljeni sudionici će 9. srpnja do kraja radnog dana zaprimiti zahtjev za sastankom (meeting request) putem e-maila koji su upisali pri prijavi, a koji će sadržavati poveznicu za pristup webinaru putem platforme MS Teams. Za sudjelovanje nije nužno imati instaliranu aplikaciju, već je moguće pristupiti putem internet preglednika (Chrome i Firefox).

Detaljnije informacije o pozivima dostupne su ovdje i ovdje.

Izvor: http://europazagradane.hr/

Najnovije