Accessibility icon

Obavijest o obustavi Poziva „Zaželi – prevencija institucionalizacije“

22. rujna 2023.

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike na temelju informacije zaprimljene od Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Ureda za financiranje i ugovaranje projekata Europske unije, Posredničkog tijela razine 2, dana 21. rujna 2023. godine, objavljuje obavijest o obustavi Poziva „Zaželi – prevencija institucionalizacije“ (SF. 3.4.11.01.).

Obustava stupa na snagu 21. rujna 2023. u 14:00 sati te će biti na snazi do kraja dana, 4. studenoga 2023. godine.

Poziv se obustavlja s obzirom na to da su zahtijevani iznosi bespovratnih sredstava dosegli 120% ukupno raspoloživog iznosa Poziva, što u skladu s točkom 4.9 Uputa za Prijavitelje predmetnog Poziva predstavlja razlog za obustavu Poziva.

Projektni prijedlozi podneseni na Poziv u razdoblju trajanja obustave neće biti uključeni u postupak dodjele te ih se neće dalje razmatrati u slučaju ponovnog otvaranja Poziva.

U vrijeme obustave nije moguće postavljati pitanja za predmetni Poziv, odnosno Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike nije obvezno odgovarati na pitanja pristigla u tom razdoblju.

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Javne ustanove Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove – Coordinatore regionale della Regione Istriana per i programmi e fondi europei.

Članak/natječaj je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti 1.4. Mjere informiranja za (potencijalne) korisnike u sklopu projekta „Suradnjom i znanjem do snažne EU regije“.

Najnovije