Accessibility icon

Obavijest potencijalnim prijaviteljima na Poziv „Zaželi – prevencija institucionalizacije“

5. rujna 2023.

Zbog iznimno velikog broja upita Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike obavještava potencijalne prijavitelje da je u tijeku izmjena i dopuna natječajne dokumentacije za Poziv „Zaželi – prevencija institucionalizacije“ (SF. 3.4.11.01.), što će posljedično dovesti do pomicanja roka za podnošenje projektnih prijedloga sa 11. rujna na 20. rujan 2023. godine.

Također, zbog povećanog interesa za sudjelovanjem na informativnim radionicama koje se održavaju u razdoblju od 6. do 11. rujna 2023. godine, razmatra se mogućnost internetskog prijenosa uživo i snimanja prve radionice koja se održava 6. rujna 2023. godine u Zagrebu.

Detaljnije informacije o svemu navedenom bit će objavljene na stranici Poziva.

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Javne ustanove Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove – Coordinatore regionale della Regione Istriana per i programmi e fondi europei.

Članak/natječaj je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti 1.4. Mjere informiranja za (potencijalne) korisnike u sklopu projekta „Suradnjom i znanjem do snažne EU regije“.

Najnovije