Accessibility icon

Obilježavanje manifestacije Dani Erasmusa

15. rujna 2020.

Dani Erasmusa (Erasmus Days), prigodna godišnja proslava programa Erasmus+, najvećeg programa Europske unije namijenjenog obrazovanju, osposobljavanju, mladima i sportu, ove se godine održavaju od 15. do 17. listopada.
Međunarodni dionici iz područja odgoja i općeg obrazovanja, visokog obrazovanja, obrazovanja odraslih, strukovnog obrazovanja i osposobljavanja, mladih i sporta već tri godine obilježavaju Dane Erasmusa i informiraju korisnike, sudionike, ustanove, organizacije, udruge, mreže i inicijative, ali i širu javnosti o rezultatima mnogobrojnih projekata primjera dobre prakse, o mogućnostima za uključivanje i nude nadahnuće za sudjelovanje u programu Erasmus+.
Ove godine, naglasak će biti na aktualnim temama poput učenja na daljinu, ekologije, zdravlja i solidarnosti.
Agencija za mobilnost i programe Europske unije (AMPEU) poziva sve organizacije, ustanove, udruge, mreže i inicijative, bivše i sadašnje korisnike koji žele sudjelovati u obilježavanju Dana Erasmusa da osmisle, organiziraju i prijave događaj koji na što jasniji način prikazuje sav pozitivan utjecaj, posebnosti, koristi i prednosti Erasmusa.
Planirane aktivnosti u povodu Dana Erasmusa prijavljuju se na službenoj stranici manifestacije. Više informacija o programu, postupku prijave i ostalim bitnim aspektima događanja dostupno je na mrežnim stranicama Agencije za mobilnost i programe Europske unije.

 

Najnovije