Accessibility icon

Objavljen informativni bilten o Programima Unije 2021. – 2027.

20. travnja 2022.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u ulozi koordinacijskog tijela za Programe Unije objavljuje prvi bilten o Programima Unije u RH.

Programi Unije predstavljaju integrirani niz aktivnosti koje usvaja Europska unija u svrhu promicanja suradnje između država članica u različitim područjima povezanim sa zajedničkim politikama EU.
Sudjelovanje u Programima Unije je od velike je važnosti za Republiku Hrvatsku s obzirom na uključivanje velikog broja tijela državne uprave, javnih institucija, organizacija civilnog društva te privatnih i pravnih osoba u europske projekte i suradnju.

U svrhu poticanja što većeg broja potencijalnih korisnika na angažman i upoznavanje s mogućnostima koje nude pojedini programi, MRRFEU u suradnji s resornim tijelima započelo je s izradom informativnog biltena o Programima Unije u kojem će obavještavati sve zainteresirane o aktualnostima pojedinog programa.

Bilten je dostupan u nastavku:
Programi Unije 2021.-2027.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Javne ustanove Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove – Coordinatore regionale della Regione Istriana per i programmi e fondi europei.

Članak/natječaj je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti 1.4. Mjere informiranja za (potencijalne) korisnike u sklopu projekta „Suradnjom i znanjem do snažne EU regije“.

 

Najnovije