Accessibility icon

Objavljene radionice za pripremu 2. poziva Programa Interreg Europe

14. studenoga 2022.

U nadolazećem razdoblju u okviru programa INTERREG EUROPE, organizirat će se niz tematskih događaja umrežavanja usmjerenih na razmjenu projektnih ideja i izgradnju partnerstava za drugi poziv Interrega Europe za dostavu projektnih prijedloga (koji će se objaviti  u ožujku 2023. godine).

Događaji umrežavanja održat će se prema sljedećem rasporedu:

Tijekom događaja, sudionici će imati priliku ukratko predstaviti/predstaviti svoju projektnu ideju drugim sudionicima na plenarnoj sjednici. Za drugu polovicu sesije osigurat će se virtualne sobe za predstavljanje specifičnih ideja kako bi se omogućila rasprava u manjim grupama, umrežavanje i upoznavanje potencijalnih projektnih partnera.

Što očekivati:

• Pripremite se da ukratko predstavite svoju ideju (koji je ključni izazov s kojim ćete se suočiti? Kakve partnere tražite?) – Uvodna prezentacija od najviše 1 minute tijekom plenarne sjednice
• Upotrijebite relevantne materijale za predstavljanje svoje projektne ideje u sobi za odmor (kratka prezentacija, video, bilo koji drugi sadržaj koji možete podijeliti putem zaslona)
• Uspostavite nove kontakte i izgradite osnovu za buduću suradnju (zabilježite kontakte tijekom događaja i koristite zajednicu Interreg Europe za praćenje nakon toga)

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Javne ustanove Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove – Coordinatore regionale della Regione Istriana per i programmi e fondi europei.

Članak/natječaj je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti 1.4. Mjere informiranja za (potencijalne) korisnike u sklopu projekta „Suradnjom i znanjem do snažne EU regije“.

Najnovije