Accessibility icon

Obzor Europa – Nacionalni informativni dani

19. studenoga 2021.

Agencija za mobilnost i programe EU organizira Nacionalne informativne dane za program Obzor Europa, prema sljedećem rasporedu:

Klaster 1 – Zdravlje – 23. studenog 2021. s početkom u 9:00 sati putem Zoom platforme.
Na informativnom danu bit će predstavljen radni program za područje Klastera 1 – Zdravlje, predstojeće teme i natječaji u 2022. godini, partnerstva u području zdravlja programa Obzor Europa, nacionalni sustav podrške i mjere za jačanje nacionalnog sudjelovanja u programima EU, usluge koje pruža ured nacionalnih kontakt osoba za Obzor Europa u Agenciji za mobilnost i programe EU te iskustva prijavitelja iz prethodnih natječaja iz prijašnjeg programa Obzor 2020.

Klaster 4 – Digitalizacija, industrija i svemir – 25. studenoga 2021. godine s početkom u 9:30 sati putem Zoom platforme.
Na informativnom danu bit će predstavljen novi radni program 2021. – 2022. za područje Klastera 4 – Digitalizacija, industrija i svemir, njegove teme i natječaji; nacionalni sustav podrške i mjere za jačanje nacionalnog sudjelovanja u programima EU; uvod u Obzor Europa i usluge koje pruža ured nacionalnih osoba za kontakt u Agenciji za mobilnost i programe EU; primjer uspješnog Obzor 2020. projekta te pravne i financijske novosti programa Obzor Europa.

Više informacija potražite na stranicama Programa Obzor Europa.

Najnovije