Accessibility icon

Održana druga sjednica Partnerskog vijeća Istarske županije

23. studenoga 2023.

U prostorima Istarske razvojne agencije IDA d.o.o. – zgrada Coworking-a, 20. studenoga 2023. godine održana je druga sjednica Partnerskog vijeća Istarske županije, sastavljenog od predstavnika jedinica lokalne samouprave, akademske zajednice, javnopravnih tijela, razvojnih agencija, gospodarskih subjekata i drugih ključnih dionika s područja Istarske županije.

Na drugoj sjednici Partnerskog vijeća Istarske županije jednoglasno je usvojena Odluka o izmjenama i dopunama Odluke o izboru predsjednika i zamjenika predsjednika vijeća, kojom je za zamjenicu predsjednika izabrana Ivana Dragišić, ravnateljica javne ustanove „Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove – Coordinatore regionale della Regione Istriana per i programmi e fondi europei“.

U drugom dijelu sjednice, članovima i zamjenicima članova Parterskog vijeća detaljnije je predstavljen dosadašnji tijek izrade i nacrt Plana razvoja Istarske županije za razdoblje od 2022. do 2027. godine te je jednoglasno usvojena Odluka o davanju pozitivnog prethodnog mišljenja na nacrt strateškog dokumenta.

 

Najnovije